Slaapzakken voor Lesbos!

Help de vluchtelingen de nacht door.

We moeten iets doen, we moeten iets doen, we moeten iets doen... Maar wat? Iedereen wil helpen, maar je moet maar net weten waar op dit moment echt behoefte aan is. Nou, slaapzakken dus! De mensen van 'Slaapzakken voor Lesbos' zijn een inzameling gestart die 10.000 slaapzakken moet opleveren vóór 26 september. De vluchtelingen die op Lesbos aankomen, bivakkeren en daarna weer verder reizen, slapen vaak buiten. Ook kinderen. Slaapzakken zijn dan de meest essentiële basisbehoefte!

 

Alle Mamamini winkels in Groningen zijn inzamelpunt voor 'Slaapzakken voor Lesbos', dus kom langs met dat ding! Geef hem af bij de kassa, nieuw of gebruikt. Mamamini doneert alle slaapzakken die ze zelf al in voorraad heeft.


Update 18/9: we hebben 75 nieuwe kinderslaapzakken besteld! Van een goed merk (Coleman) en te gebruiken tot 8 graden Celcius.

 

Lees meer op www.slaapzakkenvoorlesbos.nl