Mamamini feliciteert Swinder met Noorderslag.

GRONINGEN - 'Tis een kwestie van geduld, rustig wachten op de dag, tot heel Holland Gronings lult, tot heel Holland Gronings lult.' In het voorprogramma van Rowen Hèze stonden ze al. Nu is Swinder de eerste Groningstalige band ooit die op Noorderslag mag spelen. Groningen is trots. En Mamamini ook.

 

Afgelopen zomer schreef de band van Bas Schröder in overleg met Mamamini de kringloophit 'Twijde Hans'. Omdat onze kringloopstichting 25 jaar bestaat. Maar ook omdat Bas naar eigen zeggen al jaren hardnekkig 'kringloopverslaafd' is. We hopen dat de verslaving nog even aanhoudt en we de jongens nog vaak terug gaan zien, want Swinder slaat nu definitief haar vleugels uit richting Utrecht, Vlissingen, Amsterdam en Tilburg. En dat is ze gegund. Even niet 'op fietse noar stad' maar met een bus door Nederland. En wie weet waarheen nog meer.

 

Mamamini wenst Swinder een pracht optreden op Noorderslag. Dat het een feestje mag worden, maar dan zonder hoempapa, helemaal op z'n Swinders. En dat de tijd erna een mooie mag worden. Stuur ons eens een kaartje.


Swinder op Noorderslag 2015

http://www.eurosonic-noorderslag.nl/en/festival/archive/act/swinder/