Mamamini is jarig!

Mamamini is jarig! We bestaan 25 jaar.

 

In april 1989 zetten de oprichters van Mamamini - Anneke Ferwerda, Louis Heiblom en Niek Terpstra - de eerste stappen om onze stichting op te richten. In de zomer van 1989 was Mamamini een feit. Tjonge, wat hadden zij een vooruitziende blik en wat waren zij toen al modern en maatschappelijk aan het ondernemen! De eerste grote kringloopwinkel werd geopend in januari 1990. Nu 25 jaar later is Mamamini een groot, gezond en zelfstandig bedrijf met 4 winkels en met meer dan 200 medewerkers.

 

Mamamini viert haar jubileum op meerdere momenten en op vele manieren. Want er zijn zoveel mensen die in het zonnetje gezet moeten worden! Natuurlijk alle medewerkers. En natuurlijk de oprichters en alle bestuursleden die zich door de jaren heen voor Mamamini inzetten. Maar vergeet alle klanten niet. En al die donateurs van spullen! Mamamini was er niet geweest zonder hen.

 

Wat er allemaal nog aankomt zie je vanzelf. Want ons jubileum is nog lang niet afgelopen. En Mamamini is nog lang niet klaar. De komende jaren timmeren we verder aan een nog professionelere organisatie, aan een nog leuker bedrijf en aan de vaste waarde die we voor Groningen en omgeving willen zijn. Een organisatie die niet alleen neemt, maar ook veel teruggeeft. Eigenlijk zoals het in elke gezonde relatie hoort te zijn. :)

 

Graag tot ziens bij Mamamini!

 

Groet, Jelle Holtkamp

Directeur bij Mamamini

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    tieneke faber (woensdag, 02 april 2014 15:08)

    gefeliciteert....ik werk 10 april een jaar aan de helperoostsingel en met heel veel plezier...hoop het nog lang te kunnen en blijven doen...groetjes tieneke faber uit bedum