Het gaat goed met Mamamini

Het gaat goed met Mamamini. We sloten 2013 af met een mooi resultaat en vanaf april vieren we ons 25-jarig jubileum! Wel blijven de donaties van spullen de afgelopen weken achter. Op sommige dagen zijn onze bussen maar halfvol. En dat moet natuurlijk niet!

 

Want Mamamini moet groot blijven of nog liever groeien: we bieden namelijk leerzame werkplekken aan circa 175 vrijwilligers en er werken 35 mensen bij ons in dienstverband. Ook zorgen we voor hergebruik van spullen en bieden we mensen met een kleine portemonnee goede spullen voor een lage prijs. En ook niet onbelangrijk: we geven ieder jaar veel geld weg aan goede doelen in en om Groningen. In 2013 maar liefst 25.000 euro en in 2014 proberen we dit bedrag zelfs te overtreffen. Medio mei hoor je of dit gelukt is.

 

De Groningse pers zoals OOG TV, RTV Noord en het Dagblad van het Noorden besteedden deze week ruimschoots aandacht aan Mamamini's behoefte aan spullen. En je merkt: donateurs komen direct in actie! We hebben deze dagen al heel wat extra ophaalopdrachten binnengekregen en mensen aan de deur gehad die extra spullen kwamen brengen.

 

Hoe ook jij kunt helpen:

Kijk bij je thuis rond wat je niet meer nodig hebt en doneer je spullen via onze app, via web, per telefoon (050-313 2200) of breng ze zelf langs! Bedankt!